Στοιχεία Επικοινωνίας
Σόλωνος 21
Άγιος Δημήτριος Αττικής
173 41
2109340028 - 6957178864 - ‭6936292325‬
logo
logo

Σχετικά με εμάς

Η 4 EVENT είναι μια εταιρία με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία φουσκωτών παιχνιδιών διασκέδασης, άθλησης και ψυχαγωγίας καθώς και την παροχή υπηρεσιών διαφήμισης.

Η 4 EVENT είναι μια εταιρία με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία φουσκωτών παιχνιδιών διασκέδασης, άθλησης και ψυχαγωγίας καθώς και την παροχή υπηρεσιών διαφήμισης.

Προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών, παιχνιδιών και έντυπης διαφήμισης, που απαιτούνται για την ψυχαγωγία και την προβολή παντός είδους προϊόντων.

Φουσκωτά παιχνίδια, φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας μη τοξικά υλικά, κατάλληλα για εξωτερικό και εσωτερικό χώρο, προς ενοικίαση ή πώληση, το κάθε ένα ξεχωριστά και προσεκτικά επιλεγμένο για να πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.

Όλα τα φουσκωτά παιχνίδια μας συνοδεύονται από τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις ISO.

Η ποιότητα των υλικών, η προσεκτική θεματοποίηση, τα χρώματα και η σωστή συναρμολόγηση των φουσκωτών δίνουν το τελικό αποτέλεσμα που κάνει την εταιρεία μας να ξεχωρίζει.

Η ασφάλεια είναι το πρωτεύον μέλημά μας σε κάθε δραστηριότητα που πρόκειται να αναλάβουμε, ιδιωτική ή δημόσια. Όλα τα παραπάνω καθιστούν τα φουσκωτά παιχνίδια μας δημοφιλή και αγαπητά στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας!

Οι Πελάτες μας

Stubb did but speak out for well nigh all that crew. The frenzies of the chase had by this time worked them bubblingly up, like old wine worked anew. Whatever pale fears and forebodings some of them might have felt before..

Η Ομάδα της 4EVENT

Flexible & Professional

I care not to perform this part of my task methodically. But shall be content to produce the desired impression by separate citations of items, practically or reliably known to me as a whaleman.

    Σχετικά με εμάς - 4 EVENT